Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 12 martie 2011

Quest pentru transformari

Quest pentru transformări
1. Hardin efectuat o cercetare pe magie, necromancers şi a descoperit că dispuneau de capacitatea de a transforma temporar corpul în orice obiect. Dintre toate poveştile de el a spus că avem nevoie de o ectoplasmă stabil clar. Putem obţine coapselor în Hunter Master Errickin Vilalge. Noi mergem la el.


2. Errickin pentru a face ustabilizowną ectoplasmă ectoplasmă nevoie de 35 regulate, putem obţine de vânătoare Forest din Mirror Mirror, şi Ghost in the Forest of Mirrors.

3. Ectoplasmă după ce a produs pentru noi Errickin ectoplasmă stabil. Ne întoarcem acum la Hardin'a.

4. studierea în continuare a scrierile de necromancers, Hardni căutat nevoie de o carte curat, care sigiliu puterea magică. Putem ajunge la Master în Clayton Dion.

5. Clayton ne oferă o mână. Stowrzy pentru noi o lucrare curată pentru a aduce el 5 cristal sticla Jaguar pentru a obţine de sticla de vânătoare Jaguar în Plains de Dion (la sud de Dion) Link-uri sponsorizate.:


6. Dupa colectarea itemów wsyztkich înapoi la Clayton şi vom obţine un Sealbook Blank tocmai ceea ce am vrut.
7. Hardin'owi a reuşit să sigiliu puterea de carte, de acum putem învăţa transformacju Avant-Garde pe al doilea etaj al turnului de fildeş. În plus, vom ajunge 67550 adena şi o carte a permite transformarea în Bestia Onyx.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu