Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 12 martie 2011

L2 Freya news

Anul: 2010
Gen: RPG / 3D / treia Persoana / Online-numai / Massively Multiplayer
Platforma: PC-ul
Dezvoltator: NCsoft Corporation
Publisher: NCsoft Corporation

Publicarea Tip: licenta
Tablet: Nu este necesar
Limba: Angielski
Dimensiune: 5.45 GB

Descriere:
Lineage 2 - legenda coreean, testată în timp, la care au participat mai mult de 6 milioane de utilizatori din diferite ţări, unul dintre cele mai populare masiv jocuri online role-playing (MMORPG). Proiectul, care se bucura de un succes fără precedent, a devenit un exemplu de urmat, dar nici unul dintre clone a câştigat nu atât de multe admiratori. Secretul este simplu: lumea Nemărginită plin de evenimente misterioase si ciudate, monstri feroce şi mii de alţi jucători, care se deplasează întindere de Aden, în căutare de aventură şi de prieteni. Şi prietenii şi aventuri sunt - în abundenţă. Comunica cu colegii, reuniţi în viaţa reală - ca un atribut indispensabil uscată de Lineage 2, precum şi luptă PvP.

Caracteristici:
* Sistem avansat de PvP (Player vs Player.) Atrage mulţi vizitatori, care sunt gata să se dovedească ucigaşi cu sânge rece sau apărători nobile ale trădători slab, trădătoare de aşteptare, pentru moment, dreptul la grevă înapoi, sau de încredere prieteni, mereu gata să vină pentru salvare. In Lineage 2 jucători oportunitatea de a adera în clanuri, face alianţe şi pentru a forma alianţe. Formarea dintre aceste grupuri nu necesita abilitati speciale sunt necesare doar o coincidenţă de interese şi dorinţa de a comunica.

* Lupte epice in lumea Aden - un lucru obişnuit, bătălii erupe aici şi acolo, şi bătălii climaterice - asediul de castele, colectare sute de jucători să aibă loc în timpul orelor de fumători, care este foarte convenabil, deoarece permite timp pentru a planifica.

* Bătălie în curs de desfăşurare glisând sale de divertisment, neobişnuit de mari pasiuni. prietenii virtuale sunt ucişi de sabie ca duşmani virtual sau Sub influenţa vrăji lor, aduce gigantul golems zidul, dragoni cu aripi puternic, gestionate de piloti calificati, săgeţi, pietre care se încadrează din nori, care provoacă haos şi moarte. Toate acest lucru se vede doar o singură dată, de a iubi, spectacolul va lăsa pe nimeni indiferent, şi participări în această bătălie va fi amintit pentru o lungă perioadă de timp ... Până la următoarea asediu.

* Mir Lineage 2 consideră că interacţiunea dintre jucători. În Singles puţine şanse de a supravieţui. O echipă de mai mult de grup echilibrat şi de nivel înalt de înţelegere a membrilor săi, superior lor de coordonare şi coerenţă în acţiune, mai bine Ei profita conferite de clasa selectată, şi netede neajunsurile inerente în aceste clase. Şi nu există nici o limită a îmbunătăţi, că nu există restricţii pentru manifestarea de tactice şi strategice talent.

* Această lume - o reflectare a realităţii. Nu toată lumea va găsi prieteni şi duşmani. Fiecare spectacol în sine. Toată lumea va iubire şi ură, lupta şi a câştiga. Şi pierde. Este inevitabil. Şi se creează emoţie. Nu mă credeţi - încercaţi să-l singur!

Cerinţe de sistem:
Minimă:
-Sistem de operare: Windows XP/Vista/7 32/64-bit
-CPU: Pentium 4 3.0 GHz sau mai mare
VIDEO: GeForce 6600 GT / Radeon X1600Pro
-RAM: 1 GB
SOUND: Placă de sunet
-HDD: ~ 11 Gb

Recomandate:
-Sistem de operare: Windows XP/Vista/7 32/64-bit
-CPU: Intel Core Duo de 2,6 GHz sau mai mare
VIDEO: GeForce 9800 GT / ATI Radeon HD 5570
-RAM: 4 GB
SOUND: Placă de sunet
-HDD: ~ 11 Gb

Versiune Joc: 2.6.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu